Марина Чомпалова

Травма-информирана терапия и семейни констелации

Хармонизиране на мъжката и женската енергия

Хармонизиране на мъжката и женската енергия

Хармонизиране на мъжката и женската енергия – практика с водещ Марина Чомпалова


Всеки от нас носи полюсите на мъжкото и женското начало в себе си, на нашата майка и нашия баща, ин и ян, вътрешния мъж и вътрешната жена. Едновременно с това сме изложени на социален натиск как точно „трябва“ да изглежда или да се държи една истинска жена или един истински мъж. Истината е, че тези две енергии са многоизмерни и имат уникално проявление за всеки един от нас.

В този семинар ще изследваме какво е взаимодействието между мъжката и женската енергия вътре в нас чрез методите на арттерапия, водени медитации, семейни констелации. Ще имаме кръг за споделяне, ще се свържем с образите на вътрешния мъж и вътрешната ни жена, ще имаме възможност да оставим част от енергийните обвързаности с нашите предци и да получим сила от мъжете/жените преди нас.

Хармонизирането започва от обединяването на полярностите в собственото ни сърце. Когато сме в състояние на вътрешно равновесие, можем да имаме удовлетворяващи отношения, да се отворим да изпитваме радост и любов.

Дата: 25.03.2023 г. (събота)

Час: 14:00 – 18:00 ч.

Продължителност: 4 часа.

Локация: гр. София, ул. „Бигла“ №44

Организатор: „Съзвездия – Консултиране и семейни констелации с Марина Чомпалова“

Водещ: Марина Чомпалова

Такса: 25 лв. / 40 лв. за двойка

Записване: С предварително записване чрез лично съобщение на страницата във Фейсбук или на 0895969420.


За водещата

Марина Чомпалова завършва едногодишно обучение за фасилитатор в метода „Семейни констелации“ в Институт по терапия и експресивни изкуства.

Работи със семейни констелации в индивидуален и групов формат, с консултиране и с терапия на травми от детството. В момента преминава обучение за терапевти в метода за лекуване на травми Compassionate Inquiry, разработен от д-р Габор Мате. Има магистърска степен по психология от СУ „Св. Климент Охридски“.


Можете да се отбележите в събитието във Фейсбук, за да получавате актуална информация.